The Body Shop shop – Down To earth- lijn

Wie houd er niet van mooie nudetinten ? We kunnen nooit genoeg nudepalletjes hebben, zeker in herfst! Deze nieuwe budgettoppers van The Body Shop zijn aanraders om toe te voegen aan je kast ;)

Wij zijn ervan overtuigd dat elke vrouw net dat ietsje meer straalt met wat nude oogschaduw op de oogleden. Het is een simpele en snelle manier om je ogen te accentueren en je hoeft je geen zorgen te maken of het je past: nudekleuren staan bij iedereen!


Deze nieuwe Down To Earth- lijn is geinspireerd op aardse kleuren en verrijkt met natuurlijke oliën zoals: maroela-olie, babassu-olie en sesamolie. Dankzij deze verzorgende elementen zijn deze ook geschikt voor gevoelige huidjes en blijven ze extra lang zitten.

Het grote Down to earth-palette bevat 8 kleuren waardoor je oneindig kan variëren.

Je kan de oogschaduwen zowel droog als nat gebruiken: ga voor een simpele nudelook of dare to wear en ga voor een mysterieuze smokey oogopslag.


Have fun !