Hoofdhuidanalyse in het AVEDA salon

Hoofdhuidanalyse in het AVEDA salon

 

WHAT TO YOU DO: waneer je in antwerpen bent, nood hebt aan een 10 weken durende vakantie op de Antillen, maar je portefeuille niet akkoord gaat: ENTER de nieuwe AVEDA store in Antwerpen.

In deze allround store kan je zowel hun rustgevende producten shoppen als genieten van een massage, theetje, een makeupje, of wat dacht u van een hoofdhuid en haar analyse?

 

Ik ben uitgenodigd door AVEDA om deze behandelingen even uit te testen en here is what I have to say about them:

Een super verwelkoming door 2 ijverige en knappe meisjes met een kopje thee en jazzy muziek op de achtergrond ( ik waan me even in mijn vaste welnesscenter wanneer ik mijn ogen toe doe, wake up girl!). Ik heb het gevoel dat ik hier tevreden ga buitenlopen.
 

Als eerste word er een hoofdhuid/haaranalyse uitgevoerd: een klein apparaatje verdwijnt in mijn manen voor enkele seconden en daar zie ik het opeens:
de meest dichte en gruwelijke foto van mijn haren die ik ooit zal zien. Ik troost me met de gedachte dat een close foto van de hoofdhuid onmogelijk flaterend kan zijn. Zelfs niet bij queen B (toch?).

Verschillende tests worden uitgevoerd ( dikte van de haren, conditie van de hoofdhuid, dichtheidheid van de haren, conditie van mijn gekleurde deel) en blijkbaar is het nog niet zo slecht gesteld met mijn geblondeerde haren dan ik dacht: yes!

Ze vertelde me dat ik vooral last heb van droge haren daar waar mijn haren ontkleurd zijn, maar dat mijn geliefde hoofd voor de rest wel dik oke is!
Meer hydratatie en verzorging: staat genoteerd!

Aveda staat naast hun skincare en makeupproducten vooral bekend om hun haarproducten.
Ze hebben tal van haargamma's afgestemt op de noden van jou haren.
De lieve AVEDA meisjes raden mij hun BE CURLY systeem aan: de haarlijn die mijn krullen en golven versterken EN pluis voorkomen: just what I needed.


Ben je ook benieuwd naar de conditie van je haren en kan je hun haartips goed gebruiken?
Ga dan zeker eens langs in het gezellige AVEDA salon te Antwerpen waar de meisjes klaar zullen staan om jou uitgebreid te helpen! ;)

ENJOY!