Marianne Beautysalon

Boven het “snipsnip” kapsalon te Antwerpen bevind zich een verscholen oase van rust:
ik ben een bezoekje gaan brengen aan Marianne Beautysalon en kwam helemaal ontspannen terug buiten.

 

Een klein interview met de inspirerende eigenares Marianne:

Hoe ben je begonnen?
Ik ben al 11 jaar bezig met schoonheid en heb dan ook lang bij AVEDA gewerkt.
Mijn collega besloot een eigen kapsalon te openen en ik ben haar later gevolgd: ik heb mijn gezellige schoonheidssalon boven haar opgericht!
Mijn interesse in beauty zat er dus altijd al in; met mijn eigen salon kan ik dat nog beter overbrengen naar de mensen.

Hoe onderscheid jij je  met andere beautysalons?  

Mijn sterke punt is mijn heel persoonlijke aanpak: van in het begin wist ik dat ik een klein en gezellig salon wou die een huiselijke sfeer uitstraalt. Ook het feit dat ik dit alleen doe – en wil blijven doen – zorgt ervoor dat ik al mijn klanten persoonlijk ken en ik hun zo ook beter kan begeleiden. Hiermee wil ik echt het verschil maken met grotere salons.


Voor wat kunnen mensen bij jou allemaal terecht?
Manicures, pedicures, waxen, ontharen, massages, gelaatsverzorgingen en vooral veel focus op ontspanning. Ik krijg veel klanten met stress en burn-outs over de vloer. Met de almaar drukker wordende samenleving merk ik dat mensen echt op zoek zijn naar een plek waar ze even tot rust kunnen komen. Het ontspannen van mijn klanten is dan ook mijn grootste prioriteit en specialiteit geworden.


In de schoonheidswereld gaat alles heel snel – hoe zorg jij ervoor dat je mee bent met de nieuwste trends?

De schoonheidswereld staat inderdaad niet stil, dus is het zeker nodig om mee te zijn met nieuwe behandelingen. Daarom volg ik regelmatig nieuwe opleidingen en hiervoor beperk ik me zeker niet enkel tot het binnenland. Een opleiding zoals ik er ééntje volgde in Maleisië is ideaal, aangezien ik dat meteen kan koppelen aan een vakantie. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en als ze bij mij passen en de filosofie van het salon integreer ik die ook.


Wat is je grootste plezier aan je job?

Hands down: rust geven aan mijn klanten. Het doet me echt plezier als ik mensen met stress even kan doen wegdromen en kan helpen in hun hoofd leegmaken.

En dat kunnen we alleen maar toejuichen!
Ook ik heb een behandeling getest bij Marianne, daarover snel meer!;) 

Zin in een wegdroomsessie of een gelaatsverzorging? Boek je afspraak op http://www.schoonheidssalonmarianne.be/ 

Boven Snip.Snip

 

DRAAKSTRAAT 37, 2018 Antwerpen
TEL: 03 337 38 20
Open van dinsdag tot vrijdag
09u tot 18u.
Zaterdag open van 09u tot 16u.
Altijd op afspraak.