Deze hotspot is SKINTASTIC

De echte skinlovers onder jullie hebben misschien al gehoord van deze huidoase: I'm talking about de Medic Skincarepraktijk onder leiding van Skincoach Karin Sels.
Ik bracht een bezoekje "to hear what the fuzz is all about"!

 

Ik ben een enorme voorstander van het overlaten professionals op alle gebieden; conditieproblemen? bezoek een personal trainer!
Huidproblemen? Zoek een skincoach op!

Zo gezegd zo gedaan en na een welkome ontvangst van een goedlachse dame raak ik helemaal ondergedompeld in haar universum.

 

Met een voorgeschiedenis als  verpleegkundige in het universitair ziekenhuis van antwerpen heeft Karin de nodige medische achtergrond opgebouwd.
" Ik had toen al een voorliefde voor huid maar kon er destijds nog niet veel mee doen."

Na enkele jaren samengewerkt te hebben in een chirurgische praktijk besloot ze een eigen huidpraktijk op te starten met enkel OBAGI producten - al meer dan 20 jaar absolute marktleider op gebied van huidverbetering. Ik heb me doorheen de jaren kunnen verdiepen in alles wat met de huid te maken heeft, zodoende ook door opleidingen en trainingen door mr. Obagi himself en kan met 100% zekerheid verklaren dat deze producten mijn absolute voorkeur dragen en ook werken.


"ik heb een enorme strijd gevoerd om de praktijk toegankelijk te maken. Het heeft me bloed, zweet en tranen gekost aangezien mensen zich toch snel laten afschrikken door serieuzere behandelingen, maar dat heb ik ondertussen gelukkig kunnen doorbreken."

Een bezoekje brengen aan de Medic Skincare praktijk hoeft NIET te betekenen dat je zware huidproblemen hebt; je kan ook terecht voor advies ivm bvb dagcremes & behandelingen, maar ook laserbehandelingen, zware of lichte acne, pigmentatieproblemen, rosacea,... 
Kortom deze praktijk is een must go voor al wie gaat voor de perfecte huid!

 

Wat mij heeft overtuigd? De unieke aanpak!

Na een uitgebreide diagnose van je huid bekijk je samen met Karin waar je huid verbetering nodig heeft en worden eventuele behandelingen besproken. Maar daar blijft het niet bij: door de intense aard van bepaalde behandelingen houd Karin graag een persoonlijk contact met de klanten dus kan je haar bij vragen/paniek steeds bereiken via whatsapp, sms, mail,.... Een echte lifecoach als het ware!


Ook ik heb een heuse behandeling opgestart en een METAMORFOSE ondergaan, al zeg ik het zelf!

Hierover snel meer; I"ll keep you posted! ;)


Heb je nog meer vragen voor Karin of maak je graag een afspraak in de praktijk? Mail dan naar karin.sels@medicskincare.be of bezoek de website!