5 manieren om EGYPTIAN MAGIC CREAM te gebruiken

Er is niet veel dat de Egyptian Magic Cream niet kan, wat ook meteen de schare aan celebs verklaart die fan zijn van dit product ( hello Madonna, Kate hudson, Karolina Kurkova,...)

Deze natuurlijke balsem kan gebruikt worden als moisturizer, makeupremover, makeupprimer, huidproblemen en veel veel meer! Wij vertellen je 5 MANIEREN hoe je dit cultproduct kan inzetten.

“...it will do everything but your taxes.”
 

1. MOISTURISER

De bekendste reden waarvoor dit product gebruikt wordt is hydratatie; wrijf een kleine hoeveelheid tussen je palmen en breng aan waar nodig. 
Het verschil met andere hydraterende cremes? Deze bevat slechts 6 ingrediënten (honing, beeswax, olijfolie, royal jelly, bijenpollen en bijpropolis) wat zorgt voor een intens product zonder chemische additieven. 

 

2. GEZICHTSMASKER

TOPtip voor als je last hebt van een zeer droge huid in de winter: gebruik iets meer product dan gewoonlijk en breng aan over heel je gezicht als een dik masker. Laat 20min inwerken en veeg het daarna af met een doekje. Dit doe je best voor het slapen gaan, zodat je opstaat als een gehydrateerde baby. 

 
 
 

3. WENKBRAUWGEL
 

Wie minder fan is van traditionele wenkbrauwgels kan deze eens proberen: neem een kleine hoeveelheid en verdeel het over je wenkbrauw met een wenkbrauwborsteltje.
Ze houden je haartjes in plaats en zorgen tegelijkertijd voor die verzorgende glossy look die iedereen wil. Cara who?

 

4. SCHEERCRÈME

Als je last hebt van droge benen en je lief klaagt over schuurpapier in bed is deze misschien iets voor jou: gebruik ipv gewone scheerschuim of zeep - wat nog     uitdrogender kan werken - eens deze creme.Deze zorgt niet alleen voor een zeer  gladde scheerbeurt (thanks to de oliën), maar ook voor een gehydrateerde huid         achteraf. You'll thank me later.


 

5. MAKEUP REMOVER

Dat lees je goed; je kan er zelfs je makeup mee verwijderen! De natuurlijke oliebasis in dit product zorgt ervoor dat de oliën die in je makeup zitten verwijderd worden.
Breng aan over heel je gezicht, en masseer het in met een vochtig warm washandje of je handen. Herhalen indien nodig.
Laat ons weten hoe jullie deze allrounder gebruiken !

Wil je zelf aan de slag? Je kan Egyptian Magic cream o.a vinden bij Galeria Inno, &Otherstories of op hun website.

 
 

fotocredit: Marieke Penne