Sproetjes of tattoos?

Heb je altijd al gedroomd van sproetjes maar heb je geen zin in de zonneschade die erbij komt kijken? It's your lucky day, want nu kan je die sproetjes gewoon kopen!

De tijd dat vrouwen er alles aan deden om sproeten te verbergen is gelukkig voorbij dankzij rolmodellen als Emma Watson, Adwoa Aboah, Binx Walton,... Dezer dagen staan ze voor jeugdelijkheid en persoonlijkheid. Het kon dus niet lang duren eer dit een heuse beautytrend zou worden en dat hebben ze bij "Faux Freckles" goed begrepen!

 

Het in LA gevestigde bedrijf FAUX FRECKLES kwam op de proppen met deze nieuwe sproetjes sheets die je aanbrengt als een valse tattoo en je in een omslag omtoveren in miss Langkous herself!

Co owner Britanny: " we waren in een discussie beland hoe we konden voorkomen dat getekende sproetjes zouden uitlopen. Veel cupcakes, een domeinnaam en brainstormsessie later was FAUX FRECKLES geboren."

 

Countdown to Faux Freckles is on! #fauxfreckles #beauty #cosmetics #makeup #beautytrends #losangeles #nyc #paris #london #uk #canada #mua

Een foto die is geplaatst door Faux Freckles™ (@faux.freckles) op

Zelf uitproberen? Elk palet komt met 2 neusstencils en 4 wangstenciles die je makkelijk kan aanbrengen met lauw water en ze blijven 24 tot 48u op je mooie snoetje.


Te verkrijgen op de website vanaf $24.99.