4 GLITTERLOOKS OM UIT TE PROBEREN

When all else fails, sprinkle glitter on it!

Met het nieuwe jaar net achter de hoek is het tijd om 2016 af te sluiten met een knaller van jewelste, en hoe kan dat beter dan met GLITTER!

Jullie hebben het zeker al opgemerkt: 2016 was het jaar van de glitter dankzij beautyinfluencers wereldwijd en makeup artists die zeer kwistig waren met het shiny goedje op de runways.

Daarom stellen we aan jullie onze 4 GLITTERLOOKS voor om zelf uit te proberen!
Geen saaie regels maar een heuse GLITTERGUIDE.  <3

 

1. Kies 1 aandachtspunt uit

Hoe graag je ook je gezicht in die glitterpot wil duwen; hold on!
Kies 1 focuspunt in je gezicht waar je de focus op wil leggen, of dat nu je lippen, ogen of wangen zijn. "Less is more" is niet echt van toepassing bij het hele glitter-gebeuren, maar door 1 focuspunt te kiezen creëer je een mooi geheel ipv een discoball.

Gebruik de Viviv Brights liner van Nyx Cosmetics om 4 verschillende lijnen te schetsen, ga erover met een glitterprimer en dep vervolgens je pailetten erbovenop. Je gebruikt hiervoor best een fijn penseeltje.

2. U zulle de sterren eren...

De ster en planeetvormen waren niet weg te slaan in modeland 2016, dus waarom ook hiermee niet experimenteren in je makeup?
Kies voor enkele subtiele sterren bvb. onder je ogen of ga helemaal wild zoals ons en zing de sterren van de hemel met deze nieuwjaarslook!

Kleine stervormen kan je vinden in hobbywinkels zoals Aveve, De banier,... Je brengt deze aan met een klein druppeltje huidlijm.

 
output_vv49e4.gif

3. Be the glow of the party

Hou je het liever subtiel, maar ben je toch gebeten door die glittermicrobe? No problem, we got the look for you! 
Door te kiezen voor lichte glitterpigmenten (in wit of zilver) en deze op je wangen te plaatsen, creëer je het gevoel van next level sproetjes. Elegant met net dat tikkeltje extra.

Plaats de pigmenten met een fluffy borstel op je wangen en fixeer met een fixingspray, bvb. de Fix Plus fixeerspray van Maccosmetics.

 

3. Be messy

Glitters zijn elegant, fierce en een tikkeltje stout. Je hoort ons al komen: lap alle regels aan je laars en ga helemaal crazy! Rule nr. 1 bij makeup: wees niet bang om fouten te maken, de bus makeupremover is nooit ver weg!

Vergeet die classic smokey eye voor even en ga voor een laagjeslook door zowel glitters als pailetten te mengen. Rock 'n Roll gegarandeerd!

Gebruik een goede oogprimer, dep rustig de glitters over je ooglid met een plat borsteltje en ga erna zorgvuldig te werk met huid/wimperlijm en pailetten. Tip: reserveer je badkamer voor een goed uurtje ;)

 

 

We wish you a sparly 2017 !! ;) - the GirlCrush team

 

photography: Marieke Penne
Makeup: Crystal Die
Model: Amber Boel