De opvallendste nageltrends voor 2017!!

De tijd dat nagels op de tweede of zelfs derde plaats kwamen ligt al even achter ons.
Net zoals de rest van je beautylook zijn nagels essentiel geworden om je fierce look af te maken. We present: de 7 opvallenste nageltrends van 2017 die je overal zal spotten, fresh off the runway!

 

1. Gelakte nagelriemen

Nagelartieste Tracylee bedacht deze look met als basis een nude kleur, waarna rondom de nagelriemen een fijn gouden randje werd aanbracht. Do try this at home, maar werk met lichte kleuren als je een "vuile nagels" effect wil vermijden.

2. Grafische nagels

Gekleurde, grafische nagels waren overal op de runway en het is bovendien de sneltse manier om alvast in zomermood te geraken ;) Experimenteer met verschillende kleuren en vormen en bedenk je eigen kunstwerk!

3. French manicure with a twist

De french manicure is een klassieker die wellicht nooit zal verdwijnen. Maak het iets spannender en eigentijdser door bvb te spelen met een andere kleur op je nagelrand, zoals de prachtige gouden rand bij Zang Toi.

4. 3-Dimensionale nagels

Als het van de ontwerpers afhangt groeien nagels niet enkel in lengte maar ook in dikte dit jaar, dankzij 3 dimensionale applicaties op de nagels. Juweeltjes, parels, (fake)bont: je kan het zo gek niet bedenken of het was er. Wie durft?

5. Nudekleurige nails

Het ziet er niet naar uit dat de nudetrend snel zal verdwijnen en met reden: het blijft een echte topper voor natuurlijke en verzorgt uitziende nagels.
Er bestaan eindeloos veel nudetinten dus hier kan je ook in variëren: probeer bvb eens een zachtpaarse of grijze nudetint  voor een onverwachte twist! We all like to be unexpencted right?

6. Spacy nagels

Speel met metallics door je nagels volledig te lakken in een zilver/gouden kleurtje of experimenteer met details zoals kleine sterren.
Succes verzekerd op je volgende feestje! 

7. Semi naakte nagels!

Naakte nagels zegt u? Niet helemaal uiteraard: met deze speelse trend laat je je volledige nagel nude ( neen geen nude kleurtje, gewoon niets), en speel je met vormen. Letters, geometrische vormen, hartjes, je boodschappenlijstje,... alles kan! Ook een leuk en (subtieler) effect is om deze trend enkel op 1 nagels aan te brengen. 

 

 

 

Tijd om deze trends zelf uit te proberen: welke durf jij aan?