Christian louboutin's magische eenhoornnagelak!

Als je geen genoeg kan krijgen van de magische sprookjes beautytrends - eenhoornhaar, zeemeermin makeupborstels, eenhoorn highlighters - om er maar enkele te noemen, dan zal deze nieuwe Christian Louboutin chrome unicorn nagellak ook snel op je wishlist belanden!

 

De verpakking alleen al is to die for: de met chrome afgewerkte applicator ( geïnspireerd op de hoogste hak ooit gemaakt volgens Louboutin himself) doet ons twijfelen waar we het meeste naar uitkijken: deze beauty's op ons nachtkastje zetten of de lakjes effectief uitproberen.

 
 

De lakjes komen in 3 duo chrome kleuren:
 

  1. Loubichrome 1: een felle en zonnige gele kleur

  2. Loubichrome 2: een donker rozige kleur

  3. Loubichrome 3: een glanzende paarse kleur

NOTE: De kleurtjes zijn rijk genoeg om het gewenste effect te verkrijgen met 1 laagje!

Met ongeveer 30€ per flesje is dit waarschijnlijk de goedkoopste Louboutin aankoop die je ooit zal maken. Deze zijn te verkrijgen op de Europese Christian Louboutin webshop maar snel zijn is de boodschap: deze parels zijn LIMITED EDITION! ;)

Alledrie of 1tje: welke zouden jullie kiezen? ;)

 

foto's via Christian Louboutin