Laat je inspireren door deze CELEB makeovers!

2017 en de jaarlijks wederkerende voornemens...
Je bent de laatste weken hoogstwaarschijnlijk aan het pinnen geslagen naar perfecte kapsels, want 2017 word het jaar waarin je eindelijk de kapselchange overweegt...


Deze celebs hebben het voorbije jaar grote haarrisco's genomen door te experimenteren met kleur, crazy lengtes, extra haarstukken, ...en hoewel ze er zowel VOOR als NA prachtig uitzien is het altijd inspirerend om anderen de sprong te zien wagen. Laat deze guide je laatste zetje zijn om eindelijk die kapperafspraak te regelen!


 

LUCY HALE

De perfecte bruine lob met gouden highlights word ingewisseld door een pikzwarte variant. Beter geaccentueerde wenkbrauwen en een sneeuwitjes look: what's not to like?

 
 

 

ARIANA GRANDE

De lange ponytail blijft, maar ze heeft wel een manier gevonden om te varieren dankzij een pony en blonde lokken.

 
col2.jpg
 


LILY COLLINS

Prachtig golvende lokken en romantische makeup: geen wonder dat ze gecast werd als prinses op het grote scherm.
Maar dit jaar ging de ster helemaal wild met een rockchick-look: de rode pittige bob bewijst dat ze geen katje is om zonder handschoenen aan te pakken!

 
 

ZOE KRAVITZ

Zoe Kravitz is sowieso al onze ultieme beauty GIRLCRUSH - hoe kan het ook anders met ouders als Lenny Kravitz en Lisa Bonet - maar met deze look vallen onze monden toch lichtjes open. Vlechten en een all-white bleach: take that 2017!

 
col5.jpg
 

ASHLEY GRAHAM

Er is niet veel aan te merken op Ashley's prachtige lange lokken, maar met deze pittige bob MET  wetlook afwerking gaat ze een stapje verder. Goodbye sweet girl, hello vamp!

 
 

ZENDAYA

Wie Zendaya volgt weet dat de actrice/zangeres zo vaak van kapsel veranderd als van sokken. Zodoende ook dit jaar waarin een aantal makeovers de revue passeerden. Deze pittige korte look vonden wij de meest geslaagde want kijk naar haar prachtige gezicht!

 
 

HAILEY BALDWIN

Hailey begon het jaar met een een uitgegroeide froe en nonchalante krullen waar iedere 70's meid jaloers op zou geweest zijn. 
Enkele maanden later deed ze haar intrede op de VMA party met een meer moderne look: een big chop en uitgroei in haar blonde manen. We love it!