INSTAGRAMMAKEUP VS JE DAGELIJKSE LOOK

“aan alle mannen die makeup misleidend vinden: als jullie denken dat ik ben geboren met zulke lange wimpers en smokey eyes is dat jullie probleem!”

In tijden van sociale media zijn we gewend geraakt aan perfect uitgevoerde Kim Kardashian-looks: hevige contour, glitterogen, overlijnde lippen om ze groter te doen lijken,... Je zou bijna vergeten dat deze meiden er niet altijd zo glam uitzien!


Enter Amanda Ensing: deze beauty youtuber maakte een filmpje waar ze haarfijn uitlegt hoe ze aan de ene kant een instaproof makeup aanbrengt en aan de andere kant een meer naturelle look.
Ze begint het filmpje klaar en duidelijk: een instaproof makeup vergt VEEL werk dus vergis je niet, deze meiden spenderen soms uren aan de perfecte makeup. Verklaard ook meteen waarom Miss Kim een heuse GLAM SQUAD tot haar beschikking heeft.De blogster legt uit hoeveel plezier ze beleeft aan de transformaties die je kan verwezelijken met enkel makeup, maar waarschuwt ook: het is zeker niet mijn bedoeling om naturel over te komen met deze look, het is gewoon een leuke manier om te spelen met makeup.  "aan alle mannen die makeup misleidend vinden: als jullie denken dat ik ben geboren met zulke lange wimpers en smokey eyes is dat jullie probleem!"

Moraal van het verhaal? Give yourself a break! Wanneer je vroeg op je werk moet zijn, ga dan lekker voor die naturelle makeup.
Het weekend is er ook nog ;)