PATCH IT UP

Het is moeilijk te geloven dat onze pinobsessie vorig jaar al begon. In een recordtijd stonden onze jeansvesten en broeken vol leuke patches en pins. Maar wat voelde als een vluchtige trend is nog steeds te spotten op de catwalks en de straten. Hopelijk heb je nog wat ruimte over want wij bundelden de leukste patchmerken voor jullie met een gezonde dosis GIRLPOWER.

 

 

 

 
 

Jullie kennen het Antwerpse merk waarschijnlijk wel van hun originele schoenaccesoires, maar hebben jullie al kennisgemaakt met hun patches? Van kleine tot grote rugpatches, they  got it all. Met verwijzingen naar zowel de 80's, 90's als 20's voorspellen wij dat veel onder jullie hier heel blij van zullen worden ;)

Shop ze hier
 

 
 
 

Doyou studio, het rebelse merk met dito patches is niet voor brave meisjes! Geen fluffyness te spotten hier, maar wilde dieren en ruwe streetlike ontwerpen. Naast de stoere patches, die niet zouden misstaan op je boyfriends jeansjas, komen ze nu ook met een eigen sweaterlijn. To be continued...

Shop ze hier

 

Roche Rouge is niet zomaar een patchmerk: met hun visie willen ze een andere kijk op de modeindustrie brengen en de vluchtige collecties overbruggen. Ze bewijzen dat door simpelweg te spelen met patches en borduurwerk, je gedragen items een heel nieuw leven kan geven.
Doet de term borduurwerk je teveel aan je oma's muffe kast denken? Neem dan snel een kijkje op hun website want zij bewijzen 200% het tegendeel.

Shop ze hier

 
 

Kennen jullie The Sassy Girl al? Het Hollandse platform streeft naar meer girlpower en dat doen ze o.a door hun girlpowerplatform en hun inspirerende pins.
Geïnspireerd door pop-art & classical Hollywood, ontwerpt eigenaresse Saskia superspeelse pins die je een giga throwback bezorgen naar je oude dagboeken en vriendschapsboekskes. Nooit genoeg roze is hier het motto en daar staan wij volledig achter!

shop ze hier

 

 

 

 

Want some more? Hier zijn nog enkele buitenlandse favorieten!

Photography: Shari Ruzzi
Styling: Farah El Bastani