Clinique lanceert nieuwe chubbysticks!

We kennen Clinique natuurlijk allemaal van de well known Chubby sticks: de magische lipsticks die ons in 1 minuut omtoveren van Cruella De Vil op een makeuploze dag, tot Queen B wanneer ze net opstaat. Maar er is meer!
Clinique en Crayola ( ja het potlodenmerk) hebben de handen in elkaar geslagen voor een heuse COLLAB met een hoge wishlist-factor!
Buiten de lijntjes kleuren is nog nooit zo leuk geweest!


 

 
 

We know, we know, het duo lijkt onverwachts op het eerste gezicht, maar wanneer je er even bij stilstaat vraag je je af waarom dit nog niet eerder is gebeurd. Niet alleen zijn beiden merken absolute experts op kleurgebied, we krijgen het nostalgische gevoel er gratis en voor niks bij. Hands up als je net zoals ons je helemaal uitleefde in je kleurboek om vervolgens over te gaan naar je lippen! Beautyexperts avant la letre als je het ons vraagt ;)

 
 

De negen bestaande kleuren van de Chubbystick collectie hebben met deze collab een volledige upgrade gekregen met een vrolijke Crayola packaging EN bijhorende kleurnamen. Clinique's Pudgy Peony, een hot pinky kleur, word zo Razzmatazz: de naam die hoort bij 1 van Crayola's paarse kleuren. 

 
 

Per stick betaal je ongeveer 16€, maar je kan ook de hele box kopen of 1 van de miniversies die er ook ongeloofelijk cute uitzien. ( 25 - 45€)
Snel zijn is de boodschap want deze beauties zijn limited edition en te verkrijgen tot February 2017!