Perfecte wenkbrauwen in 2017 met Bobbi Brown

Een nieuw jaar komt standaard met duizend en 1 goede voornemens, maar welke hou je vol?
Wij hebben een topper van formaat die je niet alleen MOET volhouden, het is er ook ééntje die je WIL volhouden ;)
Once u go #eyebrowsonfleek, you never go back! Ofzoiets... 

Wenkbrauwen zijn de laatste jaren opgewaardeerd tot één van de belangerijkste schoonheidskenmerken: the fuller the better was hét motto op de catwalks en ver daarbuiten.
 
We kunnen het niet genoeg zeggen: de wenkbrauwen zijn het allerbelangerijkste onderdeel van je gezicht dus besteed hier de nodige aandacht aan of laat je adviseren door een expert.

Wij waren uitgenodigt in de Bobbi Brown Brow Bar te Ukkel om de magische kunsten van de wenkbrauwexperte uit te testen.

Let's GO!

 

1. De experte bekijkt mijn wenkbrauwen grondig en concludeert dat ik een goeie vorm heb: yes! Enkele haartjes worden aan de onderkant weggeplukt met een pincetje om de vorm nog iets strakker te maken. Niet teveel of te hoog wegplukken is hier heel belangerijk!!

 

2. Vervolgens bekijken we samen hoe we de kapjes bovenaan mijn wenkbrauwen weg kunnen werken: hiervoor wordt een Long Wear Browpencil gebruikt om heel precies de gaatjes op te vullen. 

 

3. Tijd om de mooi afgelijnde wenkbrauwvorm te accentueren met de Retouching facepencil ( een full articel & tutorial over deze magische sticks vind je hier). Deze zorgen ook voor een natuurlijke highlight onder je wenkbrauwen: een open blik verzekerd! 

 
 

Zelf uitproberen? Ga zeker eens lang in de Brow Bar te Ukkel waar de browexpert je voorziet van persoonlijk advies, de perfecte vorm en productinfo.

 
 

Place to be: Bobbi Brown Cosmetics,
Waterloosesteenweg 940,
1180 Ukkel
www.bobbibrowncosmetics.com

Photography: Marieke Penne