HAPPY SKIN FOR THE WIN: nieuwe beauty hotspot!

IMG_1693.jpg

Sinds 23 augustus is België een nieuw ervaringsconcept rijker, eentje waar de gezondheid en schoonheid van je huid (en dus van jou!) helemaal voorop staan. Happy Skin Kafé by Hélène V is een plek met aandacht voor jou en wat je echt nodig hebt: food, fun, nicheparfums, brow dates, gezonde manicures en uitgebreide, professionele raad over the skin you’re in. En er is meer, want deze magische plek is toevallig ook enkele dagen per week mijn work spot. Objectief kan je me dus bezwaarlijk noemen, maar enthousiast en goed geïnformeerd ben ik des te meer – there ain’t no information like inside information! Net als de andere Happy Skinista’s (ook wel ‘collega’s’). En terwijl we toch met goeie raad aan het strooien zijn: dit zijn onze ‘go to’-producten …

IMG_1549.jpg

Delphy

Meet Skin Complete van ANP, een duo aan huidsupplementen met wondervitamine A en een doeltreffende mix van antioxidanten voor een vliegende start in the skin department. Niet toevallig favoriet van Delphy, koningin van de Happy Skin Suite (want ja, huidverzorgingen doen we ook!), met handjes net zo van goud als haar kroon, Italian at heart en een wandelende skincare-encyclopedie.

0000237_skin-complete_400.jpeg

Ciska

Het geheime wapen van Ciska (het brein én het handschrift van Happy Skin Kafé en allesfixer pur sang) is dan weer de luxueuze olie van de Environ Hydrating Oil Capsules, of de HOC’jes in insider’s lingo. Individuele capsules met een olie waar zelfs oliesjeiks om vechten (of dat zou toch moeten!), een wondermiddel voor huidjes met nood aan een oppepper. Topingrediënt en anti-stressstofje bèta-sitosterol zorgt voor extra energie en scoort extra punten op het vliegtuig, als winterkuur en tegen een grauwe teint. Extra tip van Ciska: “Smeren, niet slikken!”

environ-intensive-hydrating-oil-capsules-500x500.jpg

Els

Just Kissed Forever Pink van mineraal make-upmerk jane iredale krijgt van Els (Happy Skin-geurgoeroe, zonnetje in huis en melkschuimliefhebber zonder gelijke) een gouden medaille. Deze lip stain helpt je lippen hun eigen unieke tint roze te ontdekken. Uniek, want, verrassing, het forever-gamma kleurt anders op elke lip! Een natuurlijke maar ‘put together’ look verzekerd. Of om het met de woorden van Els te zeggen: “Wat een leuke naam ook! En gemakkelijk, het kan op lippen én wangen en het staat iedereen.” 

 
32182.jpg
 

Ine

Nog een topper van jane iredale is de Liquid Minerals Foundation, bolletjes minerale make-up in een serum van hyaluronzuur: skincare en make-up in één, quoi! Egaliseren, liften en plumpen in één pompje, met zo’n skillset weet je meteen wie de job krijgt (namelijk mijn ochtendhuidje visueel en structureel oplappen). Een duidelijke winnaar voor Ine (ik dus); miss make-up booth en expert kwastenkuiser. Havermelkopschuimer extraordinaire (en schrijven doet ze ook).

 
6446.jpg
 

 

Kom snel smeren, slikken, snuffelen, schminken of gewoon koffie – mét (haver)melkschuim! – slurpen en taart smikkelen. You know you wanna!

 

 

Happy Skin Kafé is open op woensdag en donderdag (van 12 tot 20u), vrijdag en zaterdag (van 10 tot 18 u.). Zoniënwoudlaan 1, 1652 Alsemberg (bij Brussel), hello@happyskinkafe.com, 02 310 77 75.

www.happyskinkafe.com
www.helene-v.com.