INE’S MONTHLY BEAUTY FAVORITES

‘You’ve got mail’, het heeft bij Girlcrush een heel andere betekenis dan het had in de romantische komedie met Meg Ryan en Tom Hanks. Bij ons zit de mailbox dagelijks vol met een lading nieuwe beautyproducten en komende lanceringen. Niet dat je ons hoort klagen. Omdat we zelf door de bomen het bos – of beter gezegd: de gloss – niet meer zien, besloten we om jullie vanaf nu maandelijks te trakteren op onze nieuwe favorieten. Deze maand is het de beurt aan writer en make-up artist Ine.

 

 

Shu Uemura Styling Create Blow Dry Beautifier Serum Thermo BB Serum

Fijn, frizzy haar wordt in de herfst en winter vaak alleen maar eigenwijzer. Heb je ook last van rebelse en statische lokken? Deze leave-inconditioner van Shu Uemura (ook wel: Shu Uemura Styling Create Blow Dry Beautifier Serum Thermo BB Serum, zeg dat eens vijf keer snel na elkaar) is een echte lifesaver. Ik zeg het nog eens: LIFE-SAVER.

Pomp één nootje heerlijke wintergeur – denk: glühwein en peperkoek – en romige textuur in de palm van je hand en verdeel de conditioner over de lengtes van je haar. Je lokken zijn nu ook extra beschermd tegen de hitte van föhn, steil- of krultang: frizz control gegarandeerd!

Shu Uemura haarserum vanaf € 34 voor 150 ml

Shu Uemura haarserum vanaf € 34 voor 150 ml

 

KOH Calcium Nail Whitener

Als je nagels er na een zomer van sinaasappelen persen en felgekleurde lakjes niet meer fris wit-en-roze uitzien, dan is deze nail whitener van Japans-Nederlands manicuremerk KOH jouw prins op het witte – pun intended – paard. De subtiele lilatint van deze hoogglanslak doen je nagels er frisser uitzien dan ooit, terwijl het calcium je nagels versterkt en hun flexibiliteit verbetert. De oliën in dit product voeden dan weer je nageloppervlak. Win-win-win (en win) dus!

 
Koh Calsium Nail Whitener vanaf 22,50 voor 10 ml

Koh Calsium Nail Whitener vanaf 22,50 voor 10 ml

 

 

jane iredale Lip Drink

Nog zo’n topproduct dat je moeiteloos door de seizoenen gidst, is de Lip Drink van jane iredale, die bestaat in vier naturelle tinten. Met ingrediënten als avocado, groene thee, koffie en aloë-extracten klinkt deze lippenbalsem als een smoothie. Voeg daar nog castorolie en kokos aan toe en je weet dat dit een echte treat voor je lippen is. Deze Lip Drink is als een glas water voor je lips: hij voedt ze met natuurlijke ingrediënten voor echte luscious exemplaren. Je boy-/girlfriend zal je dankbaar zijn.

jane iredale lip drink vanaf € 16,50 voor 4 g

jane iredale lip drink vanaf € 16,50 voor 4 g

 

Klorane Kalmerende Shampoo met Pioenroosextract (anti-irritatie en kalmerend)

Het (veel te korte!) pioenroosseizoen mag dan alweer een tijdje achter ons liggen, met deze kalmerende shampoo halen we nog even de zomer in huis. Kalmerend, jawel, want als er één stukje huid is dat we stiefmoederlijk behandelen, dan is het wel onze hoofdhuid! Door het gebruik van stylingtools, het dragen van mutsen en de wind die door onze haren waait – denk: knopen, hardhandig kammen, arme haarwortels – krijgt niet alleen je haar maar ook je hoofdhuid het zwaar te verduren. Speciaal voor zo’n lichtjes mishandeld hoofd, bedacht Frans farmaciemerk Klorane deze shampoo. Met een frisse, niet-dominante geur vecht dit product niet om aandacht met je andere haarproducten of -parfum, maar doet hij gewoon wat hij moet doen: je haar reinigen op een zachte manier. Hebben!

 
Klorane shampoo vanaf € 13,50 voor 400 ml

Klorane shampoo vanaf € 13,50 voor 400 ml