Love Letter aan... Kiehl’s’ Adventskalender

In onze Girlcrush Love Letter bespreken we maandelijks een beautyproduct dat voor ons absoluut onmisbaar is. Deze maand is dat een magische box waar we niet omheen kunnen: de Adventskalender van Kiehl’s.

 
kiehls-advent-calendar-2017.jpg

KIEHL'S

adventskalender - verzorgingsset

Adventskalenders. Een begrip dat mij als kind weinig deed. Advent was de aanloopperiode naar de geboorte van kinneke Jezus, zover was ik wel. Maar wat zat er juist in die 24 doosjes? En hoezo, ik mag die niet allemaal tegelijk opendoen?

Daarbij komt dat ik een van de zeldzame vrouwelijke wezens ben die niet in katzwijm valt bij het woord chocolade. Sterker nog, ik lust het eigenlijk niet zo graag. Aangezien de meeste adventskalenders gevuld waren met dit verslavende bruine goud, lieten ze me dus noch warm, noch koud.

U hoort het, de liefde was groot. Ahum.

Tot dat magische moment enkele jaren geleden dat het hele adventgebeuren plots een pak aantrekkelijker maakte. Toen viel mijn oog in een winkelcentrum op die typische grote box 24 minicompartimenten. “24 beautycadeautjes – het perfecte cadeau”. En ’t was gebeurd: daar ter plekke, in het grote shoppingcenter, ben ik prompt mijn hart verloren aan beautyadventskalenders.
Waarom ben ik daar zelf nooit eerder opgekomen?

View 3.jpg

Tegenwoordig zijn ze beautyadventskalenders niet meer weg te denken uit de kerstschappen en zijn talrijke beautymerken mee op de kar gesprongen. Het ideale cadeau voor iedereen die into beauty is, of graag met beauty wil kennismaken. Of dacht je weer een mandje vol met badproducten of kousen cadeau te doen? Busted.

Elk jaar is er ééntje die ik toch iets liever wil dan alle andere, en deze steekt er met vlag en wimpel bovenuit: de Kiehl’s Adventskalender, dit jaar ontworpen door Britse artieste Kate Morros. Kiehl’s is een van mijn favo huidverzorgingsmerken, en hun adventskalender bevat 24 schattige testers van hun bestverkopende producten. Om helemaal hebberig van te worden!

Want wat is er beter dan je in december compleet onder te dompelen in een geurig warm bad? Maskertje op, haren shampooën, en daarna je lichaam én gelaat insmeren met die heerlijke Kiehl’s-producten... Juist ja, helemaal niets, al mag dat zeker gevolgd worden door een avondje Netflix-bingewatchen en mijn favoriete pizza. Winter is coming en hoewel ik graag 3 maanden winterslaap zou houden, verzacht deze box alle pijn en kijk ik stiekem uit naar een gezellig miniwellnesmoment in mijn badkamer.

Ik licht alvast een klein tipje van de sluier op met 3 van mijn persoonlijke Kiehls-favorieten:

1. Het Midnight Recovery Concentrate – een plantaardige gezichtsolie met magische krachten: doet zijn werk ‘s nachts en zorgt voor een prachtige, stralende huid.
 

2. Het Rare Earth Pore Cleansing Mask – een masker met witte klei dat je huid zuivert en je poriën zichtbaar doet verkleinen.


3.  Lip Balm #1 – a.k.a. mijn redder in nood: een lippenbalsem met kalmerende, hydraterende ingrediënten zoals squalaan, lanoline, zoete amandelolie en vitamines A en E.

 
 Om de rest te ontdekken (en deze verwenbox in huis te halen) ga je eens lief moeten lachen naar je vriend, moeder, de kerstman... Of je kan hem ook gewoon aan jezelf cadeau doen natuurlijk! Who needs Santa anyway?

Je doet er trouwens ook een koopje mee, want je koopt hem voor € 69,00, terwijl de werkelijke waarde € 135,00 bedraagt! Te koop in de Kiehl’s-Boetieks en via de webshop www.kiehls.be.