GET THAT GLOWY LOOK - met Estée Lauder

Terwijl onze huid er zo grijs en grauw uitziet als een ongepelde garnaal -we steken het even op de winterse temperaturen- dromen we alvast van onze "glowy summerskin". Niets is mooier dan een perfecte huid met glowy touch. Oke en misschien een beetje extra highlight hier en daar.


Kan je niet wachten tot lente/zomer? Dan hebben wij alvast een 5 stappenplan klaar voor jullie hoe je nu instant die gezonde huid kan bekomen, mét een vederlicht gevoel: beloofd!

 

De ster van dit verhaal is de nieuwe " Double Wear Nude Cushion Stick" van Estée Lauder. Een hele mond vol, maar stick with us ( heb je hem) !
Deze vernieuwde foundationtechniek zorgt voor een handige applicatie waarbij je je handen en borstels niet meer vuil hoeft te maken! Bespaard je heel wat kuiswerk toch? Jeej!

 
  1. Aanstippen op de plekken waar nodig
     
  2. Uitstrijken
     
  3. Blenden met de spons tot je de perfecte nudetint bekomt!

Het resultaat is een vederlichte textuur die aanvoelt als je eigen huid en je die mooie glowy finish geeft die we allemaal wel willen.

 

In bovenstaande TUTORIAL toon ik jullie hoe je deze foundation exact aanbrengt, samen met een full look om het geheel af te maken, zodat je niet eindigd zoals onderstaande dame. Veel succes!

 

Deze post is gemaakt in samenwerking met Estée Lauder.
Video: Mehdy Nasser