Hoe realistisch zijn makeuptutorials nu echt??

Dinsdagavond, tijd om je favoriete makeuptutorials te bekijken. Een beetje primer hier, mascara daar en dind ding ding je bent magisch omgetoverd tot een Selena Gomez look a like, althans dat beweert de tutorial toch.
Maar hoe realistisch zijn makeuptutorials nu echt?

giphy.gif
 
gigi.jpg
gigi.jpg
 

Tanya Hennessy, de internetfamous comedian, maakte haar eigen makeuptutorial en zette ons met beide voetjes terug op de grond. Laat ons zeggen dat een tutorial nog nooit zo herkenbaar was!

Waar makeuptutorials meestal de perfectie benaderen - zowel qua look als qua setting - laat Hennessy ons de rauwe werkelijkheid zien. Ongewassen borstels, mascara die al 6 jaar oud is en ongelijk getekende wenkbrauwen, want let's face it, wie heeft er in godsnaam tijd om een full look zo perfect aan te brengen als tutorialqueens??! Wij alvast niet, en dit is waarom we in een deuk lagen met deze versie.

Nikkietutorials

Nikkietutorials

 
"Ik heb echt geen idee wat ik aan het doen ben. Volgens mij is deze mascara al 6 jaar oud!"
 

Denk volgende keer dus zeker aan Hennessy wanneer je je minderwaardig voelt door 1 of andere beautyqueen: ook zij kleuren niet binnen de lijntjes en wandelen al zeker niet perfect gecontoured langs je voorbij in de supermarkt. ;)