Vind jouw unieke lipstick mix!

Wie mij al even volgt weet dat ik een enorme zwak heb voor lipstick: the more the better and the more colourful the better.
Chrome, mat, parelmoer of cremetextuur - Estée Lauder stilt onze oneindige honger naar alles lipstick-related met deze nieuwe verrassende collectie. Zet je schrap voor de ultieme lipstickheaven.


 

GET YOUR COLOUR ON

Vorig jaar verwende Estée Lauder ons met de geweldige Victoria Beckham collectie, die trouwens nog steeds bovenaan ons lijstje staat, vol met prachtige tinten met een 90's grunge vibe.
Het merk bewijst nogmaals dat ze zich niet weren voor vernieuwing met de nieuwe Pure Colour Love line: een 30 koppige lipstick collectie met verrassende finshes die we niet hadden verwacht van het merk!

Estée Lauder staat vooral bekend voor zijn ultra chique aanpak waarbij klassiekers als de perfecte huid en een sexy rode lip centraal stonden.
Met deze collectie gooien ze het over een nieuwe boeg en springen ze op de galaxy obsessie van menig beautyfanaat.
Ready to shine?

Voor de allereerste keer kan je een nachtblauw en glinsterend paars verwachten: hemelse kleuren overgoten met met een duizelingwekkende shimmer waarmee je menige man volledig kan verblinden. En ja, deze kleuren zijn ook very instagramworthy.

 

PLAY IT YOUR WAY

De lipstick lijn komt in 4 verschillende uitvoeringen: mat, crèmig, parelmoer/glinsterend en chrome, in zowat alle kleuren mogelijk. Van nudetinten tot rozige tinten: iedereen komt aan zijn trekken met deze lijn, ongeacht je leeftijd of stijl.
Als je goed oplet zijn er 3 tinten die extra opvallen en je niet verwacht van het merk. Plottwist: het merk creëerde een Navy sprankelend donkerblauw, een shimmery paars en een chrome bronzige/rode tint die serieuse concurentie zijn voor elke mogelijke sci-fi-movie. En wat zijn ze oogverblinded prachtig!

De futuristische kleuren doen ons terugdenken aan de laatste Star Wars film die we gedwongen moesten meekijken van onze wederhelft, maar dit keer met een goeie connotatie. Deze drie toppers zijn voor de durvers onder ons, maar wij zijn alvast over the moon - get it- met deze extra toppers.

 

MIX, MATCH EN CREER JE EIGEN LOOK

Met de nieuwe kleuren worden we aangemoedigd onze artistieke kant naar boven te halen door te experimenteren met verschillende kleuren op je lippen en de lente helemaal te rocken. 
Niet enkel kan je mixen en matchen met verschillende kleuren, je kan ook gaan voor het mixen van verschillende texturen!
Waarom niet meteen all the way gaan met mat aan de bovenkant en een meer cremige glanzende textuur aan de onderkant? Yes please, haal je innerpicasso alter-ego alvast naar boven.

Naast een impressionant kleurenspectrum heeft elke lipstick ook een schuine tip aan de bovenkant voor de ultieme precisie, zodat je niet meer aan de slag moet met een lippenpotlood.
Alles wat ons enkele minuten extra slaap geeft in de morgen staat sowieso hoog op onze lijst, extra punten gescoord: check.
 

De nieuwe beautycampagne zou niet compleet zijn zonder ambassadeur en topmodel Kendall Jenner die een zangtalent bij haar lijstje mag toevoegen waneer ze de nieuwe collectie uitprobeert in de campagnevideo.

POST EN WIN!

But back to the lipstick, want we hebben extra goed nieuws voor jullie!

Je kan kans maken om deze geweldige 30-koppige collectie te winnen!
Wat moet je daarvoor doen?
Upload jou #esteelauder liplook via instagram met de hashtags #lovelipremix & #esteelips en wie weet mag jij je de gelukkige winaar noemen! Neem zeker een kijkje op www.lovelipremix.be voor extra inspiratie!

De nieuwe collectie is verkrijgbaar in alle éstee Lauder verkooppunten ( Galleria INNo) en online via www.esteelauder.be

photography by Marieke Penne