BEAUTYHACKS #1 de handigste beautytools van dit moment

Vroeg opstaan, deadlines, dansen en drankjes met de vrienden, werken, Netflix met het liefje en nog meer deadlines...
Als het er in je leven niet altijd even overzichtelijk en gestroomlijnd aan toegaat, zal dat alvast niet aan deze beautyproducten liggen. Want deze selectie doet aan handig, snel en compact, fijn voor in je koffer en op de festivalweide, maar ook straks nog steeds onmisbaar in je herfsthandtas. Let’s break it down for you...

 

Zien hoe je deze allemaal makkelijk kan gebruiken? Check dan zeker de video hiernaast voor een handige HOW TO.

 

Klik op de producten voor verkrijgbaarheid in geselecteerde winkels

 

1/ MAYBELLINE MASTER FIXER MAKE-UP REMOVER PEN

Heb je na 15 minuten prutsen aan je rechtereyeliner nog steeds geen exacte replica van het lijntje aan je linkeroog gecreëerd, maar wel een vlekkerige massa rond je kijkers? De Master Fixer komt je redden. Met deze inktwisser voor je make-up wis je foutjes heel makkelijk uit zonder dat de rest van je make-up meekomt. Zo kan je op een vlekkeloos canvas nog een 27000ste poging wagen. Succes!

 
 

2/ KRUIDVAT INSTANT SELF TAN INSTANT BRONZER LOTION

Schiet jij ook spontaan in de stress bij de gedachte aan zelfbruiner? Dat is niet meer nodig! De oranje, streperige goedjes die we van onze (groot)moeders kennen, zijn al een tijdje verleden tijd en deze Self Tan Lotion van Kruidvat maakt al helemaal een einde aan je nachtmerries. Dit product heeft een natuurlijk bruin kleurtje, waardoor je perfect ziet welke zones je al ingesmeerd hebt en welke niet. Bovendien geeft het je huid een instant bronzed boost nog voor het zelfbruinende effect in werking treedt. Ideaal om je zomertintje mee te nemen naar de herfst!

 
 
 

3/ ERAZE EYE CONCEALERS MAYBELLINE

Nog zo’n prima zomer-naar-herfstproduct is deze concealer van Maybelline. Deze uitvoering heeft een superhandig sponsje waarmee je het product rechtstreeks onder je vermoeide festivalogen aanbrengt en de intensiteit makkelijk kan opbouwen. De concealer kruipt niet in de lijntjes onder je ogen en blijft heel lang zitten. En mocht een touch-up toch nodig zijn, dan haal je dit ministickje gewoon uit je tas!

 

4/ URBAN DECAY MAKE-UP REMOVERS

Bij make-up hoort natuurlijk ook remover, dat heeft make-upmerk Urban Decay goed begrepen met haar Meltdown Make-Up Remover-gamma met make-upverwijderaars zoals je ze nog niet kent.
De Meltdown Make-Up Remover Dissolving Spray is nog de meest ‘gewone’ van het stel: Je sprayt hem simpelweg op een watje of rechtstreeks op je gezicht om je make-up te verwijderen.
Iets specialer is de Meltdown Make-Up Remover Cleansing Oil Stick. Dit is een wasachtige stick die je rechtstreeks op je huid aanbrengt, inmasseert en met water opschuimt tot een melkachtige substantie. Daarna was je je make-up er gewoon samen met het product af.
Iedereen die graag felgekleurde lippenstift draagt, zal dan weer heel blij zijn met de Meltdown Make-Up Remover Lip Oil Stick. Die breng je aan over je lipkleurtje, laat je even inwerken en in één beweging is je felle kleurtje weg. Ook ideaal om makkelijk en on-the-go van je dag- naar je avondlippenstift te switchen. Go have some fun!

 

5/ VEET SENSITIVE PRECISION BEAUTY STYLER

De Beauty Styler van Veet is een trimmer met verschillende opzetstukjes voor gezicht en lichaam die het kortwieken van ongewenste haartjes tot een kunst verheft. Een kunst die iedereen kan beheersen, want hoe onhandig je ook bent met scheermesjes, met deze precisietrimmer is de kans op wondjes nihil. Zoals de naam al aangeeft, kan je hiermee trouwens heel precies trimmen: ook je wenkbrauwen en andere kleine zones tackle je zo met dit kleine stukje elektro. Zeiden we al dat dit een handig dingetje is? Hebben dus!

 
 

6/ L’ORÉAL EYE PAINT

Een vloeibare oogschaduw met een handig spongy borsteltje in een verpakking zo klein als een lippenstift? Die hebben wij gevonden! L’Oréal Eye Paint is exact wat je zou verwachten, verf voor je oog, maar dan beter, want: je kan de oogschaduw rechtstreeks op je ooglid aanbrengen met de ingebouwde applicator. De intensiteit bouw je makkelijk op door verschillende laagjes aan te brengen, de kleur zit muurvast. Any questions?

 

7/ L’ORÉAL MAGIC MANI RETOUCH & GO PEN

In tegenstelling tot de naam is het gebruik van deze pen wél kort en krachtig en biedt ze de oplossing voor een frustratie die we allemaal kennen. Stel je voor: je ben voorbeeldig vroeg aangekomen voor je sollicitatiegesprek, kijkt nerveus naar je handen en ziet – horror! – schilferende nagellak. Er schiet je iets te binnen over handen, visitekaartjes en eerste indrukken, en het koude angstzweet breekt je uit. Maar dan herinner je je de Magic Mani Pen in je handtas en je bent gered! De pen bevat namelijk een kleine dosis nagellak die je makkelijk verdeelt over de plekken waar je nagellak is afgeschilferd. De juiste kleur uitzoeken, je nagel aanstippen, even drogen en oef: solliciteer-ready.

 

8/ LIPPENSTIFT IN STICKVORM

Of je nu zweert bij de Chubby Sticks van Clinique, de Lip Crayons van Yves Rocher of de Lipcolors van Hema, of natte dromen hebt over jane iredale’s Play On Lip Crayons, handig zijn ze allemaal. Vochtinbrengende bestanddelen, frisse, fruitige kleurtjes en handige on-the-go vormgeving, ze tikken alle vakjes aan. Nu nog kiezen!