Chloés Monthly Beauty Favourites: augustus’ toppers

‘You’ve got mail’, het heeft bij GirlCrush een heel andere betekenis dan het had in de romantische komedie met Meg Ryan en Tom Hanks. Bij ons zit de mailbox dagelijks vol met een lading nieuwe beautyproducten en komende lanceringen. Niet dat je ons hoort klagen. Omdat we zelf door de bomen het bos – of beter gezegd: de gloss – niet meer zien, besloten we om jullie vanaf nu maandelijks te trakteren op onze nieuwe favorieten. Laat ons trouwens gerust weten welke producten jouw hart deze maand wisten te veroveren. - Chloé

YSL X Zoë Kravitz

zoekravitz_officialportraitcelodie_daguin.jpg

Wie ons na dit artikel meteen wil bestoken met haatmail in plaats van lovemail omdat Zoë Kravitz technisch gezien geen product is: Jullie hebben 100 procent gelijk, be our guest. Wat je echter niet kan ontkennen is dat Zoë haar plaats tussen onze maandelijkse favorieten meer dan verdient.

De dochter van Lenny Kravitz en Lisa Bonnet is niet enkel bloedmooi, sexy, cool en welbespraakt, Zoë is ook een pracht van een actrice. Iets wat ze dit jaar bewees in HBO’s hitserie ‘Big Little Lies’. Daarnaast sierde ze de cover van het Amerikaanse beautymagazine ‘Allure’ eerder deze zomer en heeft ze een uniek oog voor individuele stijl en al wat fashionable is.

Logisch dus dat het Franse modehuis haar strikte als Global Makeup Ambassador voor YSL Beauty. Het geeft ons enkel nog een reden meer om Zoë haast maandelijks tussen onze favorieten te willen neerpennen.

Charming Broccoli Seed Mask

Dat broccoli goed is voor je lichaam zal elke basislijst met superfoods je met plezier vertellen. Maar wist je ook dat deze groene superster een geweldige boost kan geven aan je huid en haar? Het Belgische beautylabel RainPharma bundelde de kracht van deze groente in een handige tube die je tot twee keer per week op huid en/of haar mag aanbrengen. Door het in broccoli aanwezige sulforafaan krijgen je vel en lokken een welverdiende opkikker die alles laat glanzen en algemeen verzachtend en voedend zal werken. Misschien moet ook Popeye eens overwegen om af en toe te wisselen van groene groente?

RainPharma1.jpg

 

Verkrijgbaar bij www.rainpharma.com voor € 39,00

 

#Kindashy Eyegloss

Er is iets met zomer en wetlooks. Natte haarlokken, glossy lippen en zelfs glimmende oogleden hebben iets ontzettends sexy en sensueels dat tot de verbeelding spreekt. Bershka speelt hier met hun geslaagde beautycollectie uitstekend op in met een ooggloss die je op zich of over een bestaande matte oogschaduw kan gebruiken. Zo kan jij straks de zomer toch net dat tikkeltje langer blijven vasthouden, ondanks het druilerige Belgische weer…

Bershka.jpg

Verkrijgbaar bij www.bershka.com voor € 6,99

 

Pep-Start Pout Restoring Night Mask

Pep_Start_Double_Bubble_Purifying_Mask_Icon_Shot_INT.jpg

Maskers zijn waarschijnlijk de grootste trend van de afgelopen twee jaar in de beautywereld. Van sheet masks tot DIY-varianten, we smeren maar al te graag iets op ons haar en gezicht om er enkele minuten later nog beter uit te zien. Het Amerikaanse Clinique denkt dit keer echter niet aan ons ganse gelaat maar wel aan onze droge lippen, waarvoor een nachtmasker dit keer soelaas moet brengen. Hoewel we in de eerste plaats niet veel meer hadden verwacht dan een voedende lippenbalsem die je aanbrengt voor het slapen, moeten we de ochtend nadien toegeven dat onze lippen inderdaad zachter en verzorgder aanvoelen en tonen. Het beloofde vollere effect bleef op zich wachten, maar het vaste plekje op ons nachtkastje is wel voor de rest van de winter veroverd!

 

Verkrijgbaar bij www.clinique.be voor € 20,70