Mijn favoriete parfums van het moment - zwoele editie

Niets beter dan een fris parfum dat je doet denken aan zomerse stranddagen en zwoele avonden.
Want hoewel de zomer al meer dan half voorbij is, hoeven we die geurtjes nog lang niet op te bergen.
Mijn favoriete parfum ever? Ik zou het je niet kunnen zeggen, want net als met lippenstiften, wissel ik al graag eens van parfum. I like to change it up, want ik voel me niet elke dag dezelfde vrouw – wie wel? Voor ik schizofreen begin te klinken maak ik voor jullie een lijstje van mijn favoriete geuren op dit moment op én enkele nieuwkomers die je zeker moet uittesten.

 

Sac-de-plage-Nuxe.jpg

Nuxe Sun: een frisse eau de toilette met zomerse toetsen
 

Wie fan is van de NUXE Sun-verzorgingsproducten zal heel blij worden van deze geur:
dit geparfumeerde water is geïnspireerd op de verzorgingslijn en roept datzelfde zomerse gevoel op – zin in tequilashotjes, anyone? Met ingrediënten als kokos, petitgrain en zoete sinaasappel word je instant gekatapulteerd naar één of ander tropisch eiland. En laat dat nu net zijn wat we nodig hebben. 

Jimmy Choo: L'eau
 

Wanneer het een dag is vol meetings en avontuurlijke shoots grijp ik steeds opnieuw naar L’eau: met zijn dynamische en verleidelijke geur is dit parfum perfect voor wanneer je je werkelijk on top of the world voelt – of wilt voelen. Het belichaamt eigentijdse vrouwelijkheid, iets wat je ook kunt terugvinden in het design van het flesje: pure sensualiteit! Een mooie touch of pink die je badkamer meteen opfleurt.
 

 

Hollister Wave

Als je nog een zalige surfvakantie op de planning hebt staan – al was het maar in je dromen, we don’t blame you –  dan mag deze nieuwe geur van Hollister niet ontbreken.Laat me de scène even kort schetsen: “De temperatuur stijgt. De zon staat op haar hoogste punt. Er hangt verwachtingsvolle spanning in de lucht. Toffer, pittiger en opwindender dan ooit tevoren. Het avontuur lonkt...” Voel je het al? Goed nieuws: deze geur komt zowel in vrouwen- als in manneneditie: eindeloze zomer, we komen eraan!
 

 

Liu Jo – Lovely U

Ken je van die dagen dat alles op rolletjes loopt, maar het allemaal niet te serieus hoeft? Dan is deze geur perfect.Een frisse, bloemige en fruitige geur die je de hele dag lang achtervolgt en pure levensvreugde verspreidt. En je er bovendien aan herinnert om altijd met een brede smile rond te lopen. Want wat is het leven mooi, toch? Protip: Ben je helemaal verslaafd aan deze geur? Dan is er ook nog de fragrance case: een nieuwe, slimme en stijlvolle manier om je favoriete geur at all times bij je te hebben. Elke hoes bevat een iPhone 6/6S-cover en een parfumnavulling van 25 ml die je makkelijk kunt bijvullen.
En de award voor gebruiksgemak gaat naar....

 

Valentino Donna Acqua

En dan is de avond aangebroken. Zwoele noten verspreiden zich rondom jou, op de achtergrond weerklinkt het geruis van de zee. En een knappe man of twee, die zijn ook in de buurt.
Aah, romantiek: onlosmakelijk verbonden met de zwoele reizen (of citytrips) die je nog gaat maken.
Als je van luxe en romantische geuren houdt, is deze een must have.
Bovendien komt ook deze geur ook in twee edities, eentje voor haar en eentje voor hem.
Wat dacht je van deze romantische beschrijving van de twee hoofdmodellen in de campagne?  “Twee geuren, naast elkaar levend als schaduw en licht, voor eeuwig met elkaar verbonden in dit moment. Badend in een natuurlijke, gouden gloed vormen zij de emotionele en fysieke verpersoonlijking van de geuren. Hun ontspannen, uitnodigende intimiteit verhult een donkerder, onuitgesproken drama.”

Ik was al verkocht bij ‘voor eeuwig met elkaar verbonden’.

 
 

Als je net zoals ik graag baad in een overvloed aan goeie geurtjes heb ik nog 3 ‘speciallekes’ voor jou :

 

 

Beelden Crystal thanks to a topteam and B&B Bakkeliet

Fotografie: Valeriya Maltsava
Styling: Kiki Vogels
Makeup: An Graré