24 uur in het leven van... Saskia Neirinckx ( The Wicked)

Saskia Neirinckx. Als je deze powerlady nog niet kent, stellen we ze graag aan je voor.
De oprichtster van pr-bureau The Wicked PR is naast een echte foodie - we genieten graag mee van haar Insta-stories - ook een socialmedia-expert, ze organiseert de coolste events en vertegenwoordigt ook nog eens lifestyle- en designmerken.
Een duidelijk geval van 'girlbossing like crazy'.
Maar hoe ziet haar dag er nu exact uit? Wij mochten een dagje meelopen in haar drukke leven.

6.30

herer.jpg

De wekker gaat af, ik sta op en zet koffie. Het is nog donker, de herfst is duidelijk begonnen. Ik lees mijn eerste e-mails en berichten op al mijn social channels. Mijn koffie volgt me overal, zelfs tot in de douche. Ontbijten doe ik zelden.

7:00

Mijn make-uproutine is snel, op tien minuten ben ik klaar. Oogschaduw, goeie ‘long lash’-mascara, rode lipstick en een beetje blush van Mac Cosmetics, waarvoor ik gewoon mijn lipstick gebruik. In de winter ga ik ook voor zwarte eyeliner en foundation van HEMA, maar ik ben nog een beetje bruin en in summer mode.

Ik ruim nog wat op in mijn huis, waar ik pas ben ingetrokken. Het ziet er al mooi uit, maar heb ook nog enkele ‘rooms of shame’ die dringend moeten worden opgeruimd.

9:00

Ik arriveer op kantoor en vlieg er meteen in. Ik ben heel augustus afwezig geweest, om mijn huis te verbouwen en te verhuizen. Eva, mijn assistente, heeft het fort recht gehouden.
We beginnen elke dag van deze week met debriefing en nieuwe briefings voor Eva en Jojanne, onze stagiaire.

gzgzgz.jpg
hjghjh.jpg

 

10:00

eggegz.jpg

Wekelijkse conferencecall met een klant. Op een kwartiertje zijn we door onze to-dolijst en we kunnen weeral verder. Niet te lang over kletsen, ideeën verzinnen en GO! Eva volgt verder op, daar hoef ik me al geen zorgen meer over te maken. She’s got this.

Ik stel een budget op voor een klant, vraag wat offertes aan en bekijk alle aanvragen voor pr-projecten die binnengekomen zijn. We zijn een klein bedrijfje, dus we kunnen niet alles aannemen.
Terwijl ik een telefoontje afhandel, ben ik met mijn planten bezig. Ons kantoor is ondertussen een beetje een jungle vol planten geworden, en daar haal ik heel veel happiness uit.

Ik heb nog verschrikkelijk veel mails na te lezen en moet mijn boekhouding inhalen. Ik delegeer een deel. Wie denkt dat wij elke dag op feestjes staan, think again! Onze job vereist heel veel voorbereiding en is erg arbeidsintensief.

Onze website is uit zijn voegen aan ’t barsten volgens ons hostingbedrijf, mijn nieuwe harde schijven geraken niet geformatteerd en mijn crashende iPhone moet overgezet worden naar een nieuwe. Deze week ben ik ook de IT-afdeling en los ik technische probleempjes op.
Wat ik zelf niet weet, vraag ik aan Twitter of in specifieke Facebook-groepen.
 

ehehe.jpg
gzgzgzgzgz.jpg

 

 

14:00

animatie_fb.gif

Ik vertrek naar Zaventem, op weg naar Londen, een van mijn favoriete runaway places en bron van food-inspiratie. Eens in de luchthaven, schakel ik over op iPhone en werk verder aan mijn mails en berichten.

16:00

Ingecheckt en wel, en aangekomen aan de gate. Ik weet al niet meer hoeveel koffie ik al op heb. Ik heb nog een uurtje over en neem mijn laptop er weer bij. Tijd voor wat voorbereiding voor Pop-Up Class 2017, de vierde editie alweer!

 

 

18:00 London time

jtyjtyj.jpg
rththr.jpg
uykyuk.jpg

Aangekomen in Londen en ingecheckt in het Ace Hotel, mijn favoriete hotel in Londen! Ik heb heel de weg in de metro naar de nieuwe podcast van Henry Rollins geluisterd. Dinner bij Strut & Cluck, een redelijk nieuw restaurant vlak bij Ace. Ik heb een weekend vol food & retail visits gepland, vanavond hou ik het kalm.