Loveletter aan een topproduct: KOH Essential Hand Nourisher

117_beeldshopessentialhandnourisherpot_1219054602.jpg

Loveletter van de maand: KOH Essential Hand Nourisher

In onze Girlcrush Love Letter bespreken we maandelijks een beautyproduct dat voor ons absoluut onmisbaar is. Deze maand is Ine aan de beurt. Haar favo product, de KOH essential hand nourisher, is een absolute musthave voor de komende koude maanden. Mark our words.
 

KOH-Verzorging-Essential_Hand_Nourisher.jpg

Liefste KOH Essential Hand Nourisher,

Je anti-agingeffect, zonnefactor en vitamines ten spijt, waren het je geur en je textuur die me vanaf het begin voor zich wonnen. Want die zijn beiden sensationeel! Met je elegante geur van blauwe lotus leg je meteen je Japanse roots bloot en je zijdezachte formule past zonder kleven als een handschoen rond mijn verwaarloosde handjes.

Ik heb het zwaar te pakken, dat merk je wel. Maar hoe kan dat ook anders wanneer je mijn handen keer op keer omhelst met je weldadige lotusextract en uitgekiende liposomen (gesynthetiseerde deeltjes die bestaan uit een door een membraan omgeven inhoud die de ingrediënten van een product moeiteloos tot in je huidcel begeleiden)?

Je beschermt me keer op keer, in alle omstandigheden tegen vrije radicalen (dankzij lotus en vitamine E) en pigmentatie (door vitamine C, UVA en UVB-filters, factor 15, jawel!). Bovendien leg je me zonder fout in de watten met je vitamines, die de aanmaak van mijn huideigen collageen boosten en rimpels actief tegengaan.
 

giphy (6).gif

Herinner je je nog die gure dag waarop ik nog wat klusjes in de tuin moest doen en je mijn handen omgaf met een weldadige want? Hoe ik het vuil er daarna zonder moeite weer afspoelde? Weet je nog hoe zacht mijn handen toen aanvoelden? Allemaal dankzij jou.

 

Of die dag toen ik in de auto op weg naar een date (sorry, ik was je niet altijd even trouw) ontdekte dat mijn handen wel heel droog aanvoelden? Ondanks je jaloezie hielp je me zonder tegenspraak en kon ik zelfverzekerd op de versiertoer.

Daarom en om nog zoveel andere redenen hou ik van jou, onvoorwaardelijk en oprecht. Vandaag beloof ik dan ook plechtig dat geen andere handcrème ooit aan jou zal kunnen tippen en mag je jouw plek in mijn handtas/auto/jaszak bij dezen als gereserveerd beschouwen.

 

Voor altijd de jouwe,

Ine

 

P.S. Lieve KOH Hand Nourisher, doe ook je zusjes Calcium Nail Whitener en Purifying Cuticle Response de groetjes van mij. Want hoewel jij mijn eerste liefde bent, hebben ook zij mij al van verschillende ‘nagellastjes’ gered!