OFFICE BEAUTY ESSENTIALS

Of je nu terug op de schoolbanken of recht van het strand weer op je bureaustoel belandt, het einde van je vakantie is nooit leuk. Wij bij Girlcrush zien echter onze kans schoon om je op te vrolijken met mooie/leuke/handige/toffe/onmisbare/kleurrijke beauty essentials, ideaal voor in je schooltas of bureaulade. Om je frisse vakantielook nog net iets langer vast te houden, of om je nieuwe herfstlook alvast vorm te geven. You’re welcome!

IMG_7942.jpg

“Skip class, not concealer”

  • Bestond jouw deugddoende vakantie toch vooral uit veel feesten en zit je nu opgescheept met een minder wakkere oogopslag? Wat jij nodig hebt, is concealer! De Boi-ing concealers van Benefit bestaan in verschillende soorten en dekkingen (hydrating, airbrush, brightening en industrial strength), helemaal aangepast aan de noden van jouw dag – en de lengte van de nacht ervoor.

 

  • Ook droge lippen zijn vaak het resultaat van een vakantie met veel zon en zee. “Niets zo hydraterend dan olie”, redeneerde Erborian – een beautybrand dat Franse doeltreffendheid en Koreaanse traditie met succes combineert – toen het zijn lipolie-in-een-tubetje nude infusion bedacht. Olie voor je lippen dus, niet protesteren, gewoon proberen!

 

  • Met Fresh Couture Pink – het roze zusje van Moschino’s Fresh Couture parfum – spot die ene knappe lera(a)r(es) je zelfs vanop de achterste rij. Subtiel en handig in miniatuurformaat, well played!

 

IMG_7978.jpg

“The (business) world is a jungle”

  • Nog zo’n handig bureaulade-redmiddel zijn Caudalie French kiss lipbalms. Ze komen in drie understated tinten met een heerlijke geur. Perfect voor die last-minute presentatie of wanneer je op het matje geroepen wordt bij de directeur.

 

  • Het school-/kantoorleven is een jungle en dat heeft BE Creative Make-up goed begrepen. Gewapend met de quad eyeshadow in de tint Safari kan jij elke listige collega of mean girl aan, er komt geen machete of tropenhelm aan te pas.

giphy.gif
  • Zichtbare porieën, we zijn ze liever kwijt dan rijk. Porefessional Pore Minimazing Makeup van Benefit maakt elke Instagramfilter overbodig. Move over Gingham, Clarendon, Amaro en co, knappe klasfoto, here we come!

     

IMG_7997.jpg

“Life is like a box of … nailpolishes”

  • Niets zegt ‘put together’ als mooi verzorgde handen en nagels, dus of je er nu een (pluizige) pen mee omklemt of er een (roze?) klavier mee bespeelt, je vingers – en bij uitbreiding, nagels – zijn maar beter in topconditie.

 

Zo denkt ook Essie erover want het nagellakmerk grijpt voor de herfst nog eens helemaal terug naar een verzorgde, natuurlijke nagellak met diepe, nude aardetonen in hun Wild Nudes collectie. Nude tinten saai? As if!

essie_-_wild_nudes_coll_be.jpg

Production: Girlcrush
Photography: Marieke Penne