Crystals Monthly Favourites

You’ve got mail’, het heeft bij Girlcrush een heel andere betekenis dan het had in de romantische komedie met Meg Ryan en Tom Hanks. Bij ons zit de mailbox dagelijks vol met een lading nieuwe beautyproducten en komende lanceringen. Niet dat je ons hoort klagen. Omdat we zelf door de bomen het bos – of beter gezegd: de gloss – niet meer zien, besloten we om jullie vanaf nu maandelijks te trakteren op onze nieuwe favorieten. Deze maand is het de beurt aan Girlcrush face en make-upartieste Crystal Die.

 

 

Fun & Fruity Lipbalms

Hoewel ik helemaal vóór experimenteren met het hele beautygegeven ben, zal ik toch passen voor gesprongen lippen vol droge velletjes. Of ik nu op set sta of thuis zit in mijn cosy onesie: ik heb altijd wel een lippenbalsem binnen handbereik.

Deze cuties van ONLY YOU komen in 6 verschillende doeltreffende – en heel schattige – uitvoeringen. Hoewel ik al was verkocht bij de zachtgekleurde packaging, bieden deze heel wat meer dan een welkome winterafleiding in je badkamer. Elke lipbalm heeft zijn eigen unieke aspecten: voor elke lip wat wils dus.

De actieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong pakken al je winterongemakken aan: droogheid, gesprongen lippen, irritatie en zorgt – ook niet onbelangrijk – voor glans. Een goeie lippenbalsem voorziet je lippen ook van een zacht, kissable glossje als je het mij vraagt.

 

Terre de Lumière

Als er iets is wat mij kan kalmeren in deze helse winterkoude is het wel wegdromen bij geuren.
Ja, ik ben me ervan bewust dat de winter pas is begonnen, maar overdreven of niet: Ik. Ben. Geen. Wintermens. Getuige de vele uren die ik binnen doorbreng in mijn onsexy doch warme zebra-onesie.

Nood aan zon en vakantie dus, en dat is exact wat deze geur weet op te roepen: Terre de Lumière van L’Occitane brengt ons naar de Provence bij valavond. De Provençaalse hemel wordt bezield met een adembenemende schoonheid wanneer valavond of het ‘gouden uur’ is aangebroken. Pure magie en vakantievibes in een flesje dus. Sensueel, zoet en aromatisch fris: ik hoef jullie niet te vertellen waar ik de hele winter lang naar zal ruiken.

Snowball Lipstick Kit/ M.A.C. Classics – The Obsessed

Wanneer een van mijn favoriete lipstickmerken een doos verkoopt met 12 van hun populairste kleurtjes – in schattige minivariant- kan ik niet anders dan dit goede nieuws met jullie delen.
Niets zegt zoveel ‘middelpunt van het feest’ als deze prachtige tinten. Van nude, roze tinten voor de cute girls tot hevig rood en zelfs bruin en paars voor de daredevils: we hebben allemaal verschillende persoonlijkheden in ons en dit is de manier om ze los te laten!

Met deze 12 verschillende tinten heb je een kleur voor elke gelegenheid het hele jaar door. Heb ik al verteld dat ze ook komen in een speciale verpakking die de kleur showt? Gedaan met zoeken naar je kleurtjes door ze allemaal één voor één open te draaien: met deze minitoppers kan het niet duidelijker.

 

Original Skin – Retexturizing Mask with Rose Clay

Ik heb al een aantal kerstfeestjes achter de rug, en als jullie dit lezen zit kerst er definitief op.
Tussendoor en zéker na de kerstdagen, hou ik ervan mijn huid van tijd tot tijd te verwennen met een maskertje: de temperaturen zorgen er standaard voor dat mijn huid veel grauwer oogt dan zou moeten.
Mijn redder in nood de komende maanden is dit retexturizing kleimasker van Origins.
 

Jojoba-parels zorgen voor een diepe reiniging, terwijl de roze klei zorgt voor een zijdezachte huid met een glow die je vanop de Bahama’s nog kunt spotten. De millennial pink kleur van het masker én de aangename rozengeur maken dit product tot een echte Girlcrush-topper als je het mij vraagt. Want verkleinde poriën en een vlekkeloze huid klinkt ons als (kerst)muziek in de oren, niet?

 

Absolute jaarfavorieten!

Visuels Individuels Mosaique Accord Parfait 36x41mm5D (2).png


Hoe het in godsnaam zo snel is gegaan, is mij een vraag, maar het is alweer bijna tijd voor 2018.
We delen elke maand onze favoriete producten met jullie, maar wat waren nu mijn persoonlijke jaarfavorieten? Ik heb niet één maar twee absolute topfavorieten dit jaar, die ik graag met jullie deel.

Loréal Paris True Match-foundation:

Aandachtige lezers/kijkers hebben mijn gezicht misschien wel zien voorbijkomen in de winkels of op je tv-scherm: niet voor niks ben ik een van de ambassadors voor deze foundation. De perfecte foundationkleur vinden kan weleens moeilijk zijn: ofwel is hij te bleek, te bruin, te oranje... Wat ik zo leuk vind aan deze is dat de foundation zich niet alleen aanpast aan jouw huidskleur, maar ook aan de textuur van jouw huid, en dat merk je.
 

maxresdefault.jpg

De heel vloeibare textuur – schrikken in het begin, want ik was iets dikkere texturen gewoon – voelt letterlijk alsof je een lichte olie op je gezicht smeert. Lees: absoluut geen zwaar of plakkerig ‘ik heb make-up op’-gevoel. Het is moeilijk om mij te overtuigen om een foundationswitch te ondergaan, maar deze is het toch gelukt.


Tom Ford Moistercore Lip Colour-lipstick:
Dit jaar een absolute klassieker geworden in mijn beautykast. Hoewel ik vaak – en graag – met een rode of roze kleurtje op m’n lippen ten tonele verschijn, hou ik het voor casual dagen liever bij een nude variant. Nude met een kantje weliswaar.


Ik heb deze beauty leren kennen tijdens een perstrip en ben sindsdien smoorverliefd: de kern van de lipstick is gevuld met passievruchtolie, waardoor de lipstick heel vloeibaar en hydraterend aanvoelt.
De buitenkant is dan weer perfect exotisch nude – een beetje te vergelijken met de kleur van je lippen tijdens een lange, zonnige vakantie – met heel subtiele gouden glinsters. Uiteraard niet meer weg te denken hierzo, ook niet in 2018

Tom-Ford-Moisturecore-Lip-Color.jpg