KUS HAAR/HEM DAN! - 8 kissproof lippenstiften op een rijtje

Leuk, zo’n fris kleurtje op je lippen, maar is het wel zo’n goed idee om voor een verleidelijke rode lip te gaan op je eerste date? Of om met een felroze gestifte mond aan tafel te schuiven op Valentijn? Natuurlijk wel, maar zeker als er gekust kan worden is niet zomaar elk kleurtje goed genoeg. Wij lijstten enkele uitstekende lippenstiften voor je op kissproof én Girlcrush-approved. Dus, go and kiss someone, wij vertellen het aan niemand, en je lipstick(sporen) ook al niet.

 

                             Maybelline Superstay Matte Ink

Zoals de naam al belooft, is deze vloeibare lippenstift mat en onverwoestbaar. De kleurtjes zijn bovendien ook nog eens supergepigmenteerd. Eten, drinken, een steamy make-out session … Laat je lipstick je vooral niet tegenhouden.

                           

                            Bobbi Brown Crushed Lipcolor

 
 

Geen fan van het gevoel van lipstick op je lippen maar wel graag een intense kleur? Met deze lipkleur hoef je geen toegevingen te doen. Het gevoel van een balsem gecombineerd met de intensiteit en de pigmentatie van een lippenstift. You can thank us later!
 

 

                     Smashbox Be Legendary Triple Tone Lipstick

 
 

Als er iets is wat lippen meer diepte en definitie geeft, is het wel een ombré-effect. Make-up voor gevorderden, zeg je? Niet meer! Deze lippenstift combineert drie complementaire, hooggepigmenteerde tinten per lipstick om jou de perfecte, semimatte ombré lips van je dromen te geven, in één enkele swipe.

 

 

        Fenty Beauty By Rihanna Mattemoiselle Plush Matte Lipstick

Een regenboog aan superintense kleuren die elke huidskleur complementeren, een fijne applicator en ... Heel. Erg. Mat. Dat is deze creamy lipkleur in een notendop. Tel daar dan nog een lichte textuur en een extreme houdbaarheid bij en je snapt waarom deze Mattemoiselles – de naam alleen al! – constant uitverkopen. Be my Valentine?         

                          Yves Rocher Rouge Vertige Satin

Perfect gestifte én gevoede lippen? Rouge Vertige has you covered! Door hun formule met kersenpitolie geven deze kleurtjes – maar liefst 45 in totaal! – je niet alleen een frisse pout, ze laten je lippen ook nog eens supergehydrateerd achter. Win–win, quoi!


 

                             Estée Lauder Pure Colour Envy

Dramatisch mat, sexy vinyl of edgy metallic? Met deze vloeibare lippenstiften hoef je niet meer te kiezen: elke kleur bestaat namelijk in elk van deze drie afwerkingen. Ze zijn bovendien long-lasting én voelen comfortabel aan, dus geen redenen meer om niet voor een bijzonder liptintje te gaan.


 

                                   Chanel Rouge Coco Stylo

 
 

Deze lippenstift in de fijne vorm van een pen is supergemakkelijk om overal mee naartoe te nemen en aan te brengen. Met de intensiteit van een lippenstift, de glans van een gloss en de hydratatie van een balsem zijn deze 17 lipkleurtjes absolute favorieten.

 

                      M.A.C Grand Illusion Glossy Liquid Lipcolor

Let me hypnotize you’, zong Pharrell Williams in een niet zo ver verleden en dat is precies wat deze nieuwe vloeibare lippenstift met jou – en je date – zal doen. Door het gebruik van iriserende parels geeft deze holografische lipkleur een futuristische glans aan je lippen, waardoor ze er extra vol en kissable gaan uitzien. Naar goede M.A.C-gewoonte bestaat deze liquid ook in een aantal verrassende kleuren zoals oranje, groen, geel en dieppaars. Knallen dus!