Love letter aan... mijn favoriete mannenparfum

375x500.410.jpg

Acqua Di Giò (Pour Homme)

In onze Girlcrush Love Letter bespreken we maandelijks een beautyproduct dat voor ons absoluut onmisbaar is. Deze maand is Crystal aan de beurt. Haar favo product deze maand, Acqua Di Giò (Pour Homme) van Giorgio Armani, is het absolute must have-parfum voor alle boyfriends out there. Want het moet niet altijd om onszelf draaien, right?

giphy (1).gif

Liefste Acqua di Giò,

Jaren geleden kruiste je mijn pad, en samen met jou Mister Boyfriend, en sindsdien ben ik je nooit meer vergeten. Je was er voor mij op hopeloos romantische momenten, en je geurnoten van jasmijn, rozemarijn en citrus katapulteren me onmiddellijk terug naar vroeger. Of hoe een geur voor instant geluk kan zorgen.

Ik ben niet de enige die zo dol is op jou, je bent al sinds 1998 één van de succesvolste geuren aller tijden. Een frisse wind aan levendige noten en waterachtige essences doet velen dromen van ongebreidelde vrijheid en tijdloze mannelijkheid.
 

Weet je nog de eerste keer dat we samen romantisch door Gent kuierden? Ik herinner het me alsof het gisteren was: die eerste blik, de eerste spanning... die eerste kus. En ja hoor, dat is deels jouw verdienste!
 

giphy.gif

Of herinner je je nog die keer dat we je opnieuw gingen kopen omdat we je écht niet konden missen?
De verkoopster kon je niet meteen terugvinden en een lichte paniek sloeg ons om het hart.
Wat als je die dag niet aanwezig zou zijn? Wat zouden we in godsnaam aanvangen zonder jou?

 

Suggesties van andere geuren werden gretig op ons afgevuurd, dus ja, er zijn periodes geweest waarin je je plek moest afstaan aan anderen. Maar met de hand op het hart: je was nooit ver weg en eigenlijk kon niemand ooit aan je tippen.

Je ziet, ik word er haast sentimenteel van, maar als er één maand is waarin dat is toegestaan, is het wel februari. Ach, de liefde...

Want dat ik onvoorwaardelijk van je hou, staat wel vast: je zal voor mij altijd symbool staan voor pure liefde en mooie herinneringen. Met mijn nostalgische mindset zal ik me je ongetwijfeld blijven herinneren tot het einde, zelfs al weet ik dan misschien mijn eigen naam niet meer.

I'm crazy about you, na al die tijd nog steeds, en gelukkig is mijn wederhelft dat ook. En ik beloof je plechtig dat je nog lang in het badkamerrekje zal staan, daar zorg ik wel voor.

 

XOXO,

 

Crystal