Love letter… aan Huile Prodigieuse van Nuxe

Liefste Huile Prodigieuse,

 

COLLAGE[32881].jpg

Hoe moet ik beginnen? Er valt zo veel te vertellen over hoeveel jij voor mij betekent. Tijdens moeilijke tijden heb je mij altijd de moed en steun gegeven die ik nodig had. Tijdens koude wintermaanden geef jij mij altijd bescherming. Jouw lekkere geur en hydraterende olie omarmen mijn huid telkens opnieuw en kussen mijn poriën. Na elke knuffelbeurt voelt mijn huid zo sterk en glad aan. Mijn huid is runway-ready, mijn haar krijgt een honey glow na elke beurt.

 

Jij bent niet alleen mijn beschermengel, maar ook mijn redder in nood. Voordat ik je kende, was mijn leven zo droog. Ik zocht altijd naar een manier om die leegte op te vullen, tot ik jou zag verschijnen achter de ramen van mijn lokale apotheek. Het was liefde op het eerst zicht. Jouw goudkleurige uitstraling trok mij aan, je geur prikkelde mijn zintuigen en ik was meteen verkocht.

COLLAGENUXE[32882].jpg

Ik ben niet de enige die jou als beschermengel heeft. Sinds 1992 heb jij een plaats gegraven in veel meisjesharten. Jouw unieke plantaardige oliemix en impactvolle geur kan je van mijlenver ruiken.

 

Ik kan mij geen wereld zonder jou inbeelden. Jij hebt zo’n grote impact achtergelaten. Herinner jij je die keer toen ik jou opnieuw moest kopen? Mijn lokale apotheek was op die dag gesloten. Paniek sloeg toe. Hoe zou ik je ooit terug vinden? Online bestellen? Nee, wachten kan ik niet. Eén dagje zonder jou leek wel een eeuwigheid.

Het moment dat ik je terug in mijn handen had, was de dag dat ik terug de moed had om naar buiten te komen. Ik voelde dat ik de wereld weer aankon.

Huile Prodigieuse… Jij hebt en zal altijd een plek hebben in mijn hart. Jij heb mij geholpen in donkere tijden. Jij hebt altijd zorg gedragen voor mijn huid. Iets wat je altijd zal blijven doen… En ik, ik zal altijd trouw blijven aan jou.

 

Liefs,

Thida