De beste highlighters voor elke huidskleur

Highlighters, dat is eigenlijk pure magie: in één enkele swipe met je make-upborstel kan je een perfect glanzende, dewy huid nabootsen. Bovendien geven ze je niet enkel die perfecte glow, de lichtweerkaatsende deeltjes gaan ook je wallen en donkere kringen van de avond voordien maskeren.
Wanneer hij correct wordt aangebracht, is een goeie highlighter het equivalent van dat perfecte selfielicht dat enkel in de ochtend je appartement overspoelt. Alleen kan je dit licht overal meenemen én blijft het de hele dag door!

Geen twee highlighters zijn echter dezelfde. Bij het kiezen van de highlighter die bij jou past, moet je rekening houden met je huidskleur, maar ook met welke soort glow je graag wil: parelmoer, gebronsd, peachy… Bovendien kan de verkeerde kleur zorgen voor een te glanzend, frosty effect. Om de keuze makkelijker te maken, selecteerden wij voor jullie de beste highlighters voor elke huidskleur én elk type. Lees verder om alles te weten te komen over de perfecte golden glow en laat ons weten in welke categorie jij past!

 

 

Champagne Gold

rgzg.jpg
daa.jpg
h''.jpg
dada.jpg

Champagne gold is voor sophisticated girls. Jij bent het type meisje dat graag classy door het leven gaat, en dat ook weet te vertalen in je elegante, tijdloze stijl. Toch ben je niet bang om in de spotlights te staan door je klassieke stijl je eigen funky twist te geven. Jij bent het type meisje dat je niet vaak terugvindt op wilde feestjes, maar geen neen zegt tegen een avondje theater, een leuk concert of een uitstapje naar een tentoonstelling, al dan niet met vrienden. Je bent een eeuwige filosoof, maar verre van wereldvreemd: je volgt met interesse wat er aan de hand is in de wereld, en bent niet bang om over de huidige sociale problemen na te denken.

Je make-uplook is even moeiteloos chic als de rest van je stijl, en ‘naturel maar dan beter’ is je standaardlook. Een likje champagne gold highlighter is dan ook een must. Deze tint past het best bij meisjes met een lichte tot zeer lichte huidskleur.

 

 

Rose Gold

ty.jpg
th(h(.jpg
n,y,y.jpg
hrhr.jpg

Flirty en free-spirited, dat zijn de rose gold girls. Meng de jeugdigheid en fun van roze met de lumineuze, warme gloed van goud, en je krijgt een sensuele maar toch frivole topcombo. Als rose gold meisje ben jij een vrije geest en je volgt je eigen pad. Jij hebt een flirterige en dromerige stijl. Rose gold-liefhebbers zijn leergierig en houden ervan om de wereld te verkennen. Jij bent snel te vinden op feestjes en festival, waar je de ziel uit je lijf kan dansen. Jij wil iedereen inspireren en aansporen om zijn leven tot het uiterste te leven.


Deze rose gold highlighter zorgt voor een romantisch, maar fun accent en past best bij meisjes met een bleke tot beige huidskleur.

 

Sunset Gold

jjjj.jpg
eeeee.jpg
yyy.jpg
zzz.jpg

Wie stopt er niet met wat hij doet om een mooie zonsondergang en al haar kleurenpracht te bewonderen? Wel, net als dit prachtige natuurfenomeen trekken sunset gold girls alle aandacht naar zich toe. Onmogelijk om deze natuurlijke schoonheden over het hoofd te zien. Sunset gold is de perfecte tint voor warme, sensuele meisjes. Overal waar jij heen gaat, laat je een spoor van mysterie achter. Boho chic en zomerse tinten zijn helemaal je ding, ‘comfy but stylish’ is jouw mantra..

Als sunset gold meisje ben jij net als de zon altijd in beweging: jij staat nooit stil. Jij houdt van reizen en bent altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Jij bent altijd geboeid door andere landen, vreemde culturen, exotische keukens en nieuwe mensen.

 

Deze highlighter geeft je een warme, zongebruinde gloed die een olijf- tot karamelkleurige huid prachtig doet uitkomen.

 

Chocolate Gold

ergegr.jpg
htht.jpg
nee.jpg
daddad.jpg

Chocolate gold is the fierce, but reliable one. Net als chocolade ben jij tegelijkertijd tough én soft. Jij bent een wild spirit met een uitgesproken mening, maar ook het type dat altijd klaarstaat voor haar vrienden. Soms vergeet je jouw eigen problemen omdat jij zo graag anderen wilt helpen. Jouw kledingstijl is 100% uniek, want jij bent dol op combineren en experimenteren. Chocolate gold is het type meisje dat bruist van ambitie. Jij koestert jouw dromen, maar durft ze ook gewoon waar te maken.

Good friends, good company, good food … she’s good to go. Jij wordt graag omringd door mensen die veel voor jou betekenen en brengt dan ook het liefst tijd met hen door. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en maakt geen punt van deelnemen aan projecten die bijdragen tot een betere maatschappij en wereld.

Een donkere, bronskleurige highlighter zorgt voor een heerlijke chocolate glow. Chocolate gold geeft een donkere uitstraling een sensuele boost, en past dan ook best bij meisjes met een donkere tot zeer donkere huid.