Onze beautyfavorieten deze maand

Girlcrushmgazine-janagermanus-4.jpg

Welkom bij onze maandelijkse beautyfavorieten, waar één Girlcrush-lid een oplijsting maakt van alles wat haar de afgelopen maand bewoog, verbaasde en instant verliefd deed worden.
Deze maand vertelt Crystal alles over haar favoriete beautyproducten.

 

“Elke maand test ik tientallen nieuwe beautyproducten uit en word ik wel ergens op verliefd, om vervolgens nóg iets beters te ontdekken. Deze sprongen er voor mij uit deze maand:
de perfecte beautyitems die de winter eindelijk vaarwel zeggen en de lente verwelkomen met hier en daar zelfs al a touch of summer.

 

                         Hydraterend gelmasker – Kiehl’s

Deze topper staat nu al enkele maanden in mijn kast, maar hij staat nog steeds in mijn top 5.
De textuur van het masker is lichtjes anders dan wat de meesten onder ons gewoon zijn: geen zware kleitextuur, maar een verfrissende gel met een instant verkwikkend effect.
Met de lentetemperaturen in de aantocht geef ik de voorkeur aan snelle en vooral frisse producten, en deze past perfect in het rijtje. Met handgeplukte calendulablaadjes en aloë vera als hoofdingrediënten is dit masker bovendien ook hydraterend en kalmerend, en zorgt het voor een gezonde en glowy teint. Deze blijft dus nog wel even in mijn beautykast staan!

 
5912113474-thumb1.jpg

              De ‘no make-up’-make-uplook – Giorgio Armani

De ‘no make-up’-make-uplook kennen we allemaal – een beautylook die eruitziet alsof je amper een druppel make-up op hebt, terwijl je in werkelijkheid een halve beautykast op je gezicht hebt gesmeerd. Ik ben grote fan van producten die je eigen, natuurlijke schoonheid accentueren zonder dat het resultaat too much is.

 

Deze Neo Nude-lijn van Giorgio Armani voldoet helemaal aan het plaatje van iedereen die houdt van een naturelle look: een make-upcollectie vol nudetinten voor je huid, wangen en lippen voor perfectie die toch realistisch blijft. Ik ben fan.

 
 

 

                            SUNNE-poeder – Und Gretel

Geen dag zonder een mooie, gezonde blush, en dit handige 2-in-1-poederdoosje is daarvoor ideaal. Plus, ik heb het wel voor producten die je snel kunt aanbrengen en makkelijk in de handtas kunt droppen. Niets zo irritant als een halve beautycase aan make-up op de bodem van mijn handtas.

Aan de ene kant een zachtroze blush voor een gezonde blos en aan de andere een zachte bronzer voor het sculpten van de jukbeenderen: veel meer heb ik niet nodig voor een sunkissed look.
Bijkomend positief puntje is dat het Berlijnse merk garant staat voor 100% natuurlijke en dierproefvrije producten. Het handige borsteltje mag dan wel van natuurlijk geitenhaar zijn, dat werd gewoon afgeschoren en is volgens Und Gretel helemaal cruelty-free. Je eigen make-up artist zijn was nog nooit zo makkelijk! Al is dat in mijn geval wel héél makkelijk... (wink)

 

 

                                Getinte lipbalm – Weleda

In de categorie ‘beauty voor luie meisjes’ ontdekte ik deze maand een topper van formaat. Deze getinte lippenbalsem is ideaal voor dagen waarop ik geen zin heb in de opzichtigheid van een lipstick, maar wel graag verzorgde lippen wil.Deze lippenbalsem hydrateert, geeft je lippen een subtiele touch of colour en laat een mooie glans achter. Bovendien komen er hoogstwaarschijnlijk nog wel wat koude dagen aan – hallo, België – dus voor girls die snel last hebben van gebarsten lippen: voeg deze maar meteen toe aan jullie beautytas!
Want waarom zou je nog voor een gewone lipbalm gaan als je ook eentje kunt kiezen met een subtiel ‘naturel-maar-dan-beter’-tintje?
 

 
normal_5abcab345c8c8_getinte-lippenbalsem-collection.jpg