WK-looks die je wél wil dragen!

Wat onze Rode Duivels op het WK gaan doen, wordt afwachten, maar deze WK-proof beautylooks zijn alvast voltreffers. Scooooore!

 
 
 

Look 1: gele eyeliner

Hoogstwaarschijnlijk ga je toch aan de slag met eyeliner vandaag, dus waarom niet eens iets nieuws proberen? Gebruik in plaats van een zwarte kleur eens een gele kleur: je zult zien dat het er minder scary uitziet dan je denkt! Feest gegarandeerd.
 

Crystal: “Ik ben gegaan voor een bronzy basislook om alvast in de zomersfeer te komen.”
Zorg voor een mooie, egale huid met foundation, breng bronzer en highlighter aan op de gewenste plekken en werk dan af met een fijne, gele eyeliner. “Een kleur die eigenlijk veel toegankelijker is dan je misschien wel denkt!”

Look 2: feestelijke nagels

Geen feestje zonder een mooie kleur op de nagels, ik denk dat we het daar wel allemaal over eens zijn, niet?
 

Crystal: “Start met een basecoat voor je aan de slag gaat met een leuk kleurtje. Je nagelbed is zo veel beter beschermd én je manicure zal langer houden.”
Blijf bij de warme geeltinten maar zorg voor een extra touch door de nagels van je ringvinger een licht andere kleur te geven in hetzelfde kleurengamma. Hello, M&M-nagels! Ik koos voor de: - namen nagelkleuren, moet ze even opzoeken

Look 3: duivels rode lippen

De simpelste voetballook van de drie zijn deze mooie, vuurrode lippen: als de rest van de beautylooks iets te crazy zijn voor jou en een klassieke look meer je ding is, ga dan voor deze!
Crystal: “Dit rood zorgt ervoor dat je tanden extra wit lijken (door de blauwe ondertoon) en je ziet er ook meteen net iets classyer uit tussen al de hotdogs, pintjes en Belgische vlaggen door. Be fierce!